Завръщане (2006)

Volver

Испания | 2006г | 121 минути | Драма , Комедия , Криминален | Официален сайт
- 5.5/10

За филма

В разпространение от: 03.11.2006
Премиера в България: 09.02.2007
Производител: Sony Pictures Classics
Разпространител: Биг Бенг

Педро Алмодовар е оригинален майстор на изтънченото кино, безпогрешно съчетаващ хумор и патос. Чувствената Пенелопе Крус - негова муза във "Всичко за майка ми" - разцъфна като една от най-добрите актриси на своето поколение.

Страхотно секси, тя предлага й копнежна интелигентност, и неустоимо чувство за развлечение. Точно тези емоции са в основата на един от най-вдъхновените филми на годината - забавен, завладяващ подарък за зрителите по целия свят.

За бурните ветрове на Ла Манча се говори, че карали хората да полудяват. Те са и причината за някои опустошителни пожари; една такава стихия е оставила преди години Раймунда и Соле сирачета. Раймунда сега води обикновен живот в Мадрид, но ежедневието й ще бъде сериозно разбъркано.

По същото време, по което тя изпада в криза заради дъщеря си Паула и преуморения си съпруг, отдавна починалата майка на Раймунда - Ирене, започва да се появява в родния им град.

Изпълнителен продуцент на лентата е братът на Педро Алмодовар - Агустин Алмодовар.

Кастинг

Режисьор: Педро Алмодовар
В ролите: Лола Дуеняс, Леандро Ривера, Йоана Кобо, Бланка Портийо, Чус Лампреаве, Антонио де ла Торе, Кармен Маура, Карлос Бланко, Пенелопе Крус
Сценарист: Педро Алмодовар
Продуцент: Естер Гарсия
Музика: Алберто Иглесиас
Оператор: Хосе Луис Алкаин
Copyright © 2024 Dir.bg.