Джей Джей самолетчето

Jay Jay

- 0/10

За филма

Премиера на DVD: 27.12.2007
Разпространител DVD: IP Video

Присъединете се към самолетчето Джей Джей и полетете заедно с него и приятелите му. Очакват ви много забавни и вълнуващи приключения, от които ще научите интересни неща за динозаврите, планетите, цветята и водата.

Мистерията на петте сетива
Джей Джей и Лина откриват, че използват своите пет сетива – те виждат, чуват, докосват, помирисват и вкусват – през цялото време.

Мистерията на буболечките
Когато една пчеличка прекъсва дрямката на Лина, младите самолетчета откриват, че буболечките или насекомите също изпълняват някои полезни функции, като например как пчелите ни снабдяват с мед.

Мистерията на формите и размерите
Младите самолетчета откриват форми като квадрати, кръгове, правоъгълници и триъгълници из целия Торитаун. А след това ще научат каква е разликата между малките, средните и големите размери.

Снъфи открива Океана
Когато Бренда Блу намира една малка рибка на име Гилбърт, Снъфи е очарован. Той заспива и сънува чуден сън, който го отвежда на вълнуващо приключение в океана.

Това е зъбът!
Снъфи е развълнуван, защото има разклатен млечен зъб и когато падне, Феята на зъбчетата ще му даде подарък в замяна! Ами ако зъбчето падне и се загуби...

Там ли сме вече?
Големият Джак, Джей Джей, Трейси и Снъфи се подготвят за вълнуващо пътуване до остров Пангабула. Това е първото дълго пътешествие за Снъфи.

Кастинг

Copyright © 2024 Dir.bg.