Точен прицел

Vantage Point

САЩ | 2008г | 90 минути | Екшън , Трилър | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 20.02.2008
Премиера в България: 07.03.2008
Премиера на DVD: 30.10.2008
Производител: Columbia Pictures, Relativity Media, Original Film
Разпространител: Прооптики
Разпространител DVD: Прооптики

8 непознати с 8 различни гледни точки се опитват да открият истината за опит за убийство или отвличане на президента на САЩ.

Томас Барнс (Денис Куейд) и Кент Тейлър (Матю Фокс) са агенти на тайните служби, назначени да защитават американския президент Аштън (Уилям Хърт) на изключително важна среща в Испания, посветена на борбата с тероризма. Когато президентът е прострелян, настъпва хаос и няколко отделни преспективи се сблъскват в търсенето на убиеца. В тълпата е и Хауърд Люис (Форест Уитакър) - американски турист, който мисли, че е заснел стрелеца с камерата си, докато е снимал събитието, за да го покаже на децата си. Там също така е американската продуцентка на телевизионни новини Рекс Брукс (Сигорни Уивър).

Когато те, а и други хора, разкрият историите си, парченцата от пъзела ще паснат на мястото си и ще стане ясно, че под повърхността се крият шокиращи мотиви.

Кастинг

Режисьор: Пийт Травис
В ролите: Уилям Хърт, Сигорни Уивър, Форест Уитакър, Матю Фокс, Денис Куейд, Брус Макгил, Едгар Рамирес, Зоуи Салдана, Едуардо Нориега
Сценарист: Бари Леви
Продуцент: Нийл Мориц
Музика: Атли Йорварсон
Оператор: Амир Мокри
Copyright © 2024 Dir.bg.