Джей Джей самолетчето: Крилатите мистерии на Джей Джей

Jay Jay 3

САЩ | 2007г | 70 минути | Анимация | Официален сайт
- 0/10

За филма

Премиера на DVD: 18.03.2008
Разпространител DVD: IP Video

Загадката на звездите и планетите

Джей Джей и Лина опознават съзвездията в нощното небе и откриват, че ако се свържат звездите, могат да се получат удивителни рисунки.

Загадката на времето

Когато Монтана не може да пристигне навреме в Таритаун, Джей Джей и Лина откриват, че времето се променя от място на място и че може времето да бъде различно, дори и в един ден.

На лов за динозаври

Джей Джей, Хърки и Трейси обичат филми за динозаври. Когато политат, за да потърсят доказателство, че съществуват живи динозаври, Джей Джей решава, че е видял гигантски стъпки от динозавър до самия Таритаун.

Снъфи и цветовете на есента

Есента наближава и Джей Джей е разочарован, че листата още не са променили цвета си. Снъфи решава сам да направи нещо и да зарадва Джей Джей.

Разгряване на крилете

Откакто се помни, Джей Джей винаги е правил упражнения за разгряване на крилата тайно, защото смята, че изглежда смешен. Но скоро разбира, че всеки прави някакви смешни упражнения и няма от какво да се срамува.

Игра на криеница

Снъфи и Джей Джей са победени в игра на криеница, защото следата, която Снъфи оставя в небето, отвежда Трейси и Хърки до мястото, където са се скрили.

Кастинг

Copyright © 2024 Dir.bg.