Да си остане във Вегас

What Happens in Vegas

САЩ | 2008г | 99 минути | Комедия , Романтичен | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 09.05.2008
Премиера в България: 16.05.2008
Премиера на DVD: 15.12.2008
Производител: New Regency Productions, 21 Laps Entertainment, Dune Entertainment, Mosaic, 20th Century Fox
Разпространител: А Плюс Филмс
Разпространител DVD: А Плюс Филмс

За купонджията Джак Фулър и за сдържаната продавачка Джой Мъкнайли шумният уикенд, който прекарват във Вегас завършва доста неясно. Нямаше да е така ако тези двама разюздани отпускари от Ню Йорк не се бяха оженили. Брачното свидетелство им напомня ежедневно за огромната грешка, която са направили в стил Вегас.

Това не само има слага примка около врата, но и като допълнение те печелят 3 милиона долара на слот машина. Всъщност Джак ги спечелва с монетата на Джой на машината, на която тя е играла. Чия печалба е това всъщност?

Историятата им ги връща обратно в Манхатън и ги среща с упорития съдия Упър, който отсъжда „шест месеца изпитателен срок за брака”. Въпреки настояването на най-добрия приятел на Джак, Стийв, Упър отказва да анулира брака на Джак и Джой. Вместо това, съдията дава време на двойката да направят всичко възможно, за да подобрят своя импровизиран брак. Това включва съвместно съжителство, седмични консултации както и да направят това, в което вярва Упър: да положат усилия.

С други думи, съдията гарантира, че трите милиона ще се превърнат във вечна битка, от която изгода ще имат само адвокатите.

Снимките са осъществени през август-ноември 2007 г.

Кастинг

Режисьор: Том Воън
В ролите: Аманда Сетън, Кристен Ритър, Куин Латифа, Зак Галифанакис, Трийт Уилямс, Джейсън Съдекис, Лейк Бел, Денис Фарина, Камерън Диас, Аштън Къчър, Роб Кордри
Сценарист: Дейна Фокс
Продуценти: Шон Леви, Майкъл Агилар
Музика: Кристоф Бек
Оператор: Матю Лионетти
Copyright © 2024 Dir.bg.