Играта на играчките 2

Toy Story 2

- 10/10

За филма

В разпространение от: 24.11.1999
Премиера в България: 19.02.2010
Премиера на DVD: 29.03.2010
Производител: Walt Disney/Pixar
Разпространител: Форум Филм България
Разпространител DVD: А Плюс Филмс

(ремастериран в 3D през 2009 г.)

Режисьорите представят продължение на възторжено приветствания хит, спечелил „Златен глобус” за най-добър филм. Преоткрийте смеха, топлотата и приятелството на това невероятно забавно приключение!

С Уди, Бъз, Джеси и Булсай играчките оживяват, за да ни покажат силата на истинското приятелство.

"Играта на играчките 2" започва със заминаването на Анди на каубойски лагер. Играчките остават съвсем сами. Всичко се променя, когато вманиачен колекционер на играчки на име Ал Макуигин (озвучен в оригинал от Уейн Найт), собственик на „Хамбара за играчки на Ал”, отвлича Уди (Том Ханкс). В апартамента на Ал, Уди научава, че е безценна колекционерска рядкост – фигурка от телевизионно шоу от 50-те години. Той среща други скъпоструващи играчки от същия сериал – каубойката Джеси, коня Булзай и златотърсача Смрадливия Пийт.

На местопрестъплението Бъз Лайтиър и бандата от стаята на Анди – господин Картофена глава, разтегливото куче, Рекс и Хам организират спасителна операция, за да измъкнат приятеля си от лапите на колекционера.

Играчките се забъркват в безброй неприятности, за да открият Уди, преди Анди да се е върнал.

Кастинг

Режисьори: Джон Ласитър, Аш Бранън, Лий Ънкрич
Сценаристи: Крис Уеб, Андрю Стантън, Рита Хсяо, Дъг Чембърлин
Продуцент: Карън Джаксън
Музика: Ранди Нюман
Озвучен на български от: Мариан Маринов, Сивина Сивинова, Пламен Сираков, Николай Николаев, Кирил Маричков, Георги Стоянов, Елена Бойчева, Сава Пиперов
Copyright © 2024 Dir.bg.