Писък 4

Scream 4

САЩ | 2011г | 104 минути | Мистъри , Трилър , Хорър | Официален сайт
- 10/10

За филма

В разпространение от: 13.04.2011
Премиера в България: 15.04.2011
Производител: Dimension Films
Разпространител: Форум Филм България

Сюжетът на “Писък 4” се развива 10 години след случилото се в третата част. Сидни Прескът (Нийв Кембъл) се е превърнала в изключително успешна писателка след публикуването на книгата си “Out of the Darkness”, която разказва за нейния живот. Междувременно, Гейл Уедърс (Кортни Кокс) си има свое собствено предаване, а съпругът и Дюи (Дейвид Аркет) се е завърнал на старата си работа - в полицейското управление. Двамата са вече и родители на 10-годишната Тейтъм (носеща името на сестрата на Дюи, която бе убита в “Писък 1”).

Когато от издателството убеждават Сидни да се завърне в градчето Уудсбъро за да рекламира книгата си, тя с нежелание заминава, придружена от Гейл и Дюи. Там тя се среща с братовчедка си Джил (Ема Робъртс) и някои стари познати, които я карат да забрави за ужасните неща които са се случили в градчето.

Радостта обаче бързо преминава в отчаяна борба за оцеляване, когато убиецът с призрачната маска се завръща отново в Уудсбъро.

Кастинг

Режисьор: Уес Крейвън
В ролите: Луси Хейл, Алисън Бри, Ейми Тигардън, Рори Кълкин, Кристен Бел, Ана Пакуин, Хейдън Пенитиер, Ема Робъртс, Дейвид Аркет, Нев Кембъл, Кортни Кокс
Сценарист: Кевин Уилямсън
Продуцент: Мариан Мадалена
Музика: Марко Белтрами
Оператор: Питър Деминг
Copyright © 2024 Dir.bg.