Непобедимите 2

The Expendables 2

САЩ | 2012г | 100 минути | Екшън
- 3.5/10

За филма

В разпространение от: 17.08.2012
Премиера в България: 24.08.2012
Премиера на DVD: 10.12.2012
Производител: Millennium Films
Разпространител: А Плюс Филмс
Разпространител DVD: А Плюс Филмс

В продължението на блокбастъра от 2010-та безсмъртните екшън герои Сталоун, Ли, Норис, Лундгрен, Ван Дам, Уилис и Шварценегер се съюзяват със Стейтъм, Крюс, Котур и Хемсуърт, за да раздадат справедливост.

Непобедимите отново се събират, когато Мистър Чърч (Брус Уилис) им урежда привидно лесна задача. Барни (Силвестър Сталоун) и останалите наемници решават, че могат да изкарат лесни пари, но нещата се объркват и един от тях е брутално убит. Жаждата им за отмъщение ги отвежда във враждебна територия, където шансовете не са на тяхна страна.

Решени да си разчистят сметките, екшън-героите стоварват разрушителния си гняв върху армия от опасни престъпници и се справят с неочаквана заплаха – пет тона плутоний, предназначен да обърне баланса на силите в света. Но това не е нищо в сравнение с правосъдието, което получава жестокия убиец на техния брат.

Кастинг

Режисьор: Саймън Уест
В ролите: Новак Джокович, Чък Норис, Скот Адкинс, Жан-Клод Ван Дам, Дони Йен, Питър Уелър, Джет Ли, Арнолд Шварценегер, Тери Крюз, Долф Лундгрен, Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Ранди Котур, Лиъм Хемсуърт, Брус Уилис
Сценаристи: Силвестър Сталоун, Ричард Уенк
Продуценти: Ейви Лърнър, Дани Лърнър, Лес Уелдън
Музика: Брайън Тайлър
Оператор: Шели Джонсън
Copyright © 2024 Dir.bg.