Отвлечен

Abduction

САЩ | 2011г | 106 минути | Екшън , Мистъри , Трилър | Официален сайт
- 5/10

За филма

В разпространение от: 23.09.2011
Премиера в България: 23.09.2011
Производител: Lions Gate Films
Разпространител: Форум Филм България

Тейлър Лотнър играе младеж, неволно въвлечен в смъртоносния свят на тайния шпионаж.

Откакто се помни, Нейтън Харпър (Лотнър) е изпитвал неловкото чувство, че живее нечий чужд живот. Когато попада на своя снимка като малко момче - в уебсайт за изчезнали лица, всичките най-мрачни страхове на Нейтън се сбъдват: той осъзнава, че родителите му не са му родни майка и баща и че животът му е лъжа, внимателно обмислена, за да скрие нещо по-загадъчно и опасно, отколкото някога си е представял.

Когато започва да сглобява истинската си самоличност, Нейтън е взет на прицел от екип обучени убийци, които го принуждават да бяга с единствения човек, на когото може да вярва - съседката му Карън (Лили Колинс). Всяка секунда е ценна, когато Нейтън и Карън препускат, за да избягат на армията от убийци и федерални агенти.

Когато противниците вече го наближават Нейтън осъзнава, че единственият начин да оцелее и да разреши загадката с изплъзващия му се биологичен баща е да спре да бяга и да поеме нещата в свои ръце.

Кастинг

Режисьор: Джон Сингълтън
В ролите: Радик Чембжински, Кен Арнолд, Микаел Никвист, Лили Колинс, Дензъл Уитакър, Елизабет Рюм, Алфред Молина, Сигорни Уивър, Мария Бело, Тейлър Лаутнър, Виктор Слезак
Продуцент: Патрик Кроули
Музика: Едуард Шиърмур
Оператор: Питър Мензис мл.
Copyright © 2024 Dir.bg.