Корумпирани ченгета

The Son of No One

САЩ | 2011г | 93 минути | Екшън , Криминален , Трилър | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 09.07.2011
Премиера в България: 25.11.2011
Производител: Millennium Films
Разпространител: Тандем филм

Един от най-успешните американски независими режисьори Дито Монтийл представя третия си проект, в който забърква една оплетена полицейска история, в която младо ченге се натъква на тайни, които може да съсипят живота му.

КОРУМПИРАНИ ЧЕНГЕТА е напрегнат полицейски екшън - трилър за младо ченге (Чанинг Тейтъм), което е назначено в участък в квартала Куинс, където е израснало. За да осигури нормален живот за съпругата си (Кейти Холмс) и болната си дъщеря, той се труди здраво. Но всичко е застрашено, когато на повърхността изплува една мрачна тайна. Анонимен източник разкрива нова информация за старо и неразкрито убийство на двама души, по всяка вероятност прикрито от полицаи. Това задейства серия от събития, които разтърсват целия квартал.

Филмът включва звезден актьорски състав в лицата на Ал Пачино, Рей Лиота, Трейси Морган и Жюлиет Бинош, като режисьорът Монтийл оставя своя отпечатък благодарение на страстта и уменията си. Той създава една полицейска драма, в която героите и техния свят са изключително автентични. Това е филм, който дълго ще помните.

Кастинг

Режисьор: Дито Монтийл
В ролите: Урсула Паркър, Жюлиет Бинош, Рей Лиота, Кейти Холмс, Ал Пачино, Чанинг Тейтъм, Трейси Морган, Брайън Гилбърт, Дито Монтийл
Сценарист: Дито Монтийл
Продуцент: Дито Монтийл
Музика: Джонатан Илайъс, Дейвид Уитман
Оператор: Беноа Делом
Copyright © 2024 Dir.bg.