Контрабанда

Contraband

САЩ, Великобритания, Франция | 2012г | 110 минути | Драма , Екшън , Криминален , Трилър | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 12.01.2012
Премиера в България: 13.01.2012
Премиера на DVD: 28.05.2012
Производител: Universal Pictures
Разпространител: Форум Филм България
Разпространител DVD: А Плюс Филмс

Марк Уолбърг изпълнява главната роля в "Контрабанда", трилър на бързи обороти за човек, който се опитва да стои далеч от света, който е напуснал с огромни усилия, и да защити на всяка цена семейството си. Действието на филма се развива в Ню Орлиънс в жестокия подземен свят на международната контрабанда. Пълен с отчаяни престъпници и корумпирани висши чиновници, с високи залози и солидни печалби, в този свят лоялност се среща рядко, а от смъртта те дели само един погрешен завой.

Крис Фарадей /Уолбърг/ отдавна е изоставил живота на престъпник. След като негов роднина Анди /Кейлъб Джоунс/ проваля наркосделка за безмилостния си шеф Тим Бригс /Джовани Рибиси/, Крис е принуден да се върне към онова, което умее най-добре, за да уреди дълга на Анди - да прекарва контрабанда. Крис е легендарен контрабандист и с помощта на най-добрия си приятел Себастиан /Бен Фостър/, бързо набира екип, с който да се отправи към Панама и да се върне с милиони във фалшиви банкноти.

Нещата бързо се объркват когато от парите ги делят броени часове. Крис трябва да използва позабравените си умения, за да изпързаля успешно криминална организация от брутални наркобарони, полиция и наемни убийци. Залогът е твърде висок - жена му Кейт /Кейт Бекинсейл/ и синовете му може да станат тяхна мишена.

Кастинг

Режисьор: Балтазар Кормакур
В ролите: Олафур Олафсон, Кейлъб Джоунс, Джовани Рибиси, Бен Фостър, Кейт Бекинсейл, Марк Уолбърг, Жаклин Флеминг, Диего Луна, Джей Кей Симънс, Лукас Хаас
Сценарист: Ерън Гузиковски
Продуценти: Балтазар Кормакур, Марк Уолбърг, Тим Бевън
Музика: Клинтън Шортър
Оператор: Бари Акройд
Copyright © 2024 Dir.bg.