Приятелю, Тед

Ted

САЩ | 2012г | 102 минути | Комедия , Фентъзи | Официален сайт
- 10/10

За филма

В разпространение от: 29.06.2012
Премиера в България: 10.08.2012
Премиера на DVD: 10.12.2012
Производител: Fuzzy Door Productions, Bluegrass Films, Smart Entertainment, Universal Pictures
Разпространител: Форум Филм България
Разпространител DVD: А Плюс Филмс

Филмът пресъздава една непривична реалност, която съчетава истинските емоции от игралните филми с характерния хумор, присъщ на героите от анимираните продукции.

История за странното съжителство между един млад мъж Джон (Марк Уолбърг) и неговия най-добър приятел – плюшения мечок Тед (озвучен в оригинал от Сет Макфарлън). Тя започва преди цели 27 години, когато мечтата на 8-годишния Джон става реалност и любимата му играчка оживява, за да се превърне в негов верен другар и истинска звезда в Америка.

Джон е изправен пред непознато предизвикателство: да започне да живее като възрастен, който трябва да се справя с трудности, да поема отговорности, да взима решения. Задачата не е никак лесна предвид факта, че той все още прекарва дните си като безгрижен ерген, отдаден предимно на развлечения и съблазнителни пороци. Джон има още един сериозен мотив да се промени – приятелката му Лори, която се радва на вниманието на своя влиятелен шеф Рекс.

Забавен, ироничен, на места дори неприличен – лентата е истинска комедийна бомба, заредена с остроумни шеги и абсурдни сцени.

Кастинг

Режисьор: Сет Макфарлън
В ролите: Марк Уолбърг, Мила Кунис, Джоуел Макхейл, Джовани Рибиси, Патрик Уорбъртън, Мат Уолш, Джесика Барт, Ейдън Минкс, Бил Смитрович, Нора Джоунс, Лора Вандервоорт
Сценаристи: Сет Макфарлън, Алек Сълкин
Продуцент: Сет Макфарлън
Музика: Уолтър Мърфи
Оператор: Майкъл Барет
Copyright © 2024 Dir.bg.