Самотният рейнджър

The Lone Ranger

- 0/10

За филма

В разпространение от: 31.05.2013
Премиера в България: 05.07.2013
Производител: Walt Disney Pictures
Разпространител: Форум Филм България

Филмът е вдъхновен от измислените образи на маскиран, бивш тексаски рейнджър и неговия приятел индианец, които заедно се борят за спаведливост в дивия запад. Персонажите се превръщат в икони на Американската култура като първоначално оживяват в радиопрограма, по-късно развита в комикси, игрални филми и ТВ сериали.

„Самотният рейнджър“ е вълнуваща история, истинско екранно приключение за прочутия маскиран герой, който оживява по нов, оригинален начин. Индианецът и воин на духа Тонто (Джони Деп) разказва непознати истории, които преобразяват човека на закона Джон Рийд (Арми Хамър) в легенда, олицетворяваща справедливостта.

С динамично действие и остроумно поднесен хумор „Самотният рейнджър” е лудешка надпревара с влака – беглец, поредица от изненадващи прояви на героизъм и комични сблъсъци, в които са въвлечени два необичайни и противоположни персонажа, събрани от съдбата, за да обединят сили в борбата с алчността и разврата.

Кастинг

Режисьор: Гор Върбински
В ролите: Хари Тредуей, Уилям Фиктнър, Арми Хамър, Джони Деп, Том Уилкинсън, Бари Пепър, Рут Уилсън, Хелена Бонъм Картър, Мат О'Лиъри, Лу Темпъл, Джеймс Дейл, Мейсън Кук
Сценаристи: Джъстин Хейт, Тед Елиът, Тери Росио
Продуценти: Джери Брукхаймър, Гор Върбински
Музика: Ханс Зимър
Оператор: Божан Базели
Copyright © 2024 Dir.bg.