Роби Уилямс: Вземи короната

Robbie Williams: Take The Crown Live

Великобритания | 2012г | 120 минути | Концерт | Официален сайт
- 0/10

За филма

Премиера в България: 12.09.2013

В продължение на час и половина, феновете на Роби Уилямс - бивш член на тийнидолите от 90-те години на миналия век Take That, ще могат да проследята завръщането му на сцената на лондонската О2 Арeна с грандиозно ново шоу, чиято амбициозна цел е да върне върху главата му короната на крал на съвременната поп музика. Отборът, с който музикантът работи, отново е звезден: за дизайнът на сцената се е погрижил работилия със „Сирк дю Солей” Марк Фишер, а концепцията на визиите и костюмите е дело на Уили Уилямс, чиито услуги са използвали Лейди Гага и Джордж Майкъл. Камерата на Хамиш Хамилтън е на линия, за да не пропусне нищо от грандиозния спектакъл.

Кариера на Роби Уилямс продължава повече от 20 години, през които като солов артист и един от основателите на Take That е продал над 70 милиона записа по целия свят. Роби е един от най-успешните британски изпълнители в света. Шест от албумите му са в класацията 100-те най-продаваните албуми във Великобритания, а през 2006 г. Уилямс записа рекорд на Гинес с продадените 1,6 милиона билета в рамките на 24 часа за концерт от последното му световно турне.

През 2010 г. Роби Уилямс получи и награда Brit за цялостен принос към английската музика, а същата година събирането му с Take That доведе до рекорда за най-продавания албум за 21-ви век - Progress.

Кастинг

Режисьор: Хамиш Хамилтън
Copyright © 2024 Dir.bg.