Джъстин и рицарите на честта

Justin and the Knights of Valour

Испания | 2013г | 90 минути | 3D , Анимация , Приключенски , Семеен | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 23.08.2013
Премиера в България: 10.01.2014
Производител: Kandor Graphics
Разпространител: Форум Филм България

Джъстин живее в красиво кралство, което е контролирано от бюрократи и в което не всички рицари са добре дошли. Въпреки заобикалящата го реалност Джъстин иска да следва стъпките на своя дядо и да се присъедини към прословутите Рицари на храбростта. Но за негово съжаление баща му Реджиналд има други планове за бъдещето. Един от най-доверените съветници на кралицата, Реджиналд иска сина му да се присъедини към света на адвокатите и да стои възможно най-далеч от рицарите.

Но след изненадващото посещение на баба му Джъстин събира нужната смелост и напуска дома си с надеждата, че някой ден ще се превърна в истински рицар. По пътя си той се среща с буйната Талия, ексцентричния магьосник Мелкуейдс, привлекателния сър Клорекс и тримата монаси Блучър, Легантир и Браулио, които го подготвят за бъдещите рицарски предизвикателства.

Джъстин не е идеалния кандидат за рицар, но той трябва да намери начин да се справи с трудностите и да се завърне обратно в кралството, което е застрашено от бившия рицар сър Хераклио и неговата могъща армия.

Кастинг

Режисьор: Мануел Сисилия
Сценаристи: Матю Джейкъбс, Мануел Сисилия
Продуцент: Марселино Алманса
Музика: Илан Ешкери
Озвучен на български от: Таня Михайлова, Деян Славчев - Део, Теодор Георгиев, Христо Бонин, Петър Върбанов, Мариан Бачев, Сава Пиперов, Стефан Сърчаджиев - Съра, Станислав Пищалов, Мина Костова, Даринка Митова, Иво Райков, Маги Джанаварова, Момчил Степанов
Оператор: Хавиер Фернандес
Copyright © 2024 Dir.bg.