Need for Speed

Need for Speed

САЩ, Филипините, Ирландия, Великобритания | 2014г | 130 минути | Драма , Екшън , Криминален | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 12.03.2014
Премиера в България: 14.03.2014
Производител: Dream Works Pictures
Разпространител: bTV Studios

Борейки се да предпази семейния гараж от фалит и закриване, Тоби Маршъл (Ерън Пол) - механик, чиято страст са мощните автомобили, е принуден да приеме за свой партньор богатия и арогантен бивш NASCAR състезател Дино Брустър (Доминик Купър).

И точно когато предстояща крупна сделка с брокер на автомобили сякаш ще реши проблемите на Тоби, едно злощастно завършило състезание дава възможност на Дино да го натопи за престъпление, което не е извършил, и да го изпрати в затвора - докато самият той узурпира и разширява бизнеса му на запад.

Две години по-късно Тоби излиза на свобода, изпълнен с желание за отмъщение. Той е наясно, че единственият му шанс да елиминира от пътя си Дино е да го победи в състезание, известно като Де Леон - абсолютният връх в света на незаконните гонки с автомобили. За да стигне навреме за надпреварата, Тоби ще трябва да се впусне в експлозивни екшън приключения, включващи преследвания с ченгета от единия до другия край на Америка. С помощта на екипа си - и най-вече на изобретателната Джулия (Имъджен Путс) - той ще докаже, че дори и в лъскавия свят на екзотичните суперавтомобили аутсайдерът може да финишира първи.

Кастинг

Режисьор: Скот Уо
В ролите: Стиви Рей Далимор, Доминик Купър, Имъджен Путс, Ерън Пол, Рами Малек, Харисън Гилбъртсън, Рамон Родригес, Кид Къди, Майкъл Кийтън, Дакота Джонсън, Ник Чинлънд
Сценарист: Джордж Гейтинс
Продуцент: Джон Гейтинс
Музика: Нейтън Фърст
Оператор: Шейн Хърлбът
Copyright © 2023 Dir.bg.