Жокерът

Wild Card

- 7.8/10

За филма

В разпространение от: 14.01.2015
Премиера в България: 30.01.2015
Производител: Lionsgate
Разпространител: Тандем филм

По романа "Heat" (1985 г.) на Уилям Голдман, свободен римейк на филма "Жега" (1986 г.).

Героят на Джейсън Стейтъм - Ник - е пристрастен към хазарта мъж, който се опитва да остави опасната зависимост зад гърба си и да започне наново. Тъй като познава света на хазарта и незаконните залагания по-добре от всеки друг, той успява бързо да си намери работа като охранител на известен клуб в Лас Вегас. За разлика от останалите в тази сфера, той не използва оръжие, а разчита единствено на ръцете и бързината си.

Когато негова приятелка е пребита от садистичен гангстер, Ник се наема да й помогне в търсенето на справедливост - и скоро разбира, че биячът е син на могъщ мафиотски бос.

Ник се изправя пред множество сериозни изпитания, които застрашават не само неговия живот, но и живота на хората около него. Подземният свят го въвлича, преследват го силоваци и е издирван от мафията. Залозите се вдигат и той има само една игра, с която да промени бъдещето си. Този път, това е играта "всичко или нищо".

Кастинг

Режисьор: Саймън Уест
В ролите: Джейсън Стейтъм, Майкъл Ангарано, Доминик Гарсиа-Лоридо, Хоуп Дейвис, Майло Вентимиля, Макс Касела, Стенли Тучи, Джейсън Аликзандър, София Вергара, Ан Хейш, Крис Браунинг
Сценарист: Уилям Голдман
Продуцент: Стив Часман
Музика: Дарио Марианели
По книгата на: Уилям Голдман
Оператор: Шели Джонсън
Copyright © 2024 Dir.bg.