Тед 2

Ted 2

САЩ | 2015г | 114 минути | Комедия | Официален сайт
- 8.9/10

За филма

В разпространение от: 25.06.2015
Премиера в България: 26.06.2015
Премиера на DVD: 14.12.2015
Производител: Universal Pictures
Разпространител: Форум Филм България
Разпространител DVD: А Плюс Филмс
Награди и номинации: Номинация за визуални ефекти от Австралийския филмов институт 2016 г.

Комедия за възрастни.
Марк Уолбърг: "Нещата, които видяхте в първия филм, бледнеят в сравнение с това, което Сет Макфарлан е подготвил за продължението!"

Сценаристът, продуцент и режисьор на филма Сет Макфарлън - създател на „Семейният тип“ и „Приятелю, Тед“ - е и актьор в него - отново озвучава героя си, мечока Тед.

Съжаляваме дами, но той се жени! - иска да стане човек!
Любимото ни мече с пиперлив хумор надяна брачния хомот с Тами-Лин. Това обаче съвсем не означава, че приключенията на циничната плюшена играчка с човешка душа са приключили. Още в първите кадри от филма виждаме, че продължението няма да отстъпи на първата част по грубянски хумор и брутални шеги.

За да бъдат истинско семейство, Тед трябва да докаже пред съда, че е човек. Тогава на помощ идва младата и красива адвокатка Сам Ел Джаксън (Аманда Сайфред).

В ТЕД 2 има двама оцелели от първата част – Марк Уолбърг и Джесика Барт. Неразделният приятел на Тед – Джон Бенет (Уолбърг), ще направи всичко възможно да помогне на плюшената мечка, включително да дари сперма, за да може младото семейство да има дете. Джесика Барт отново ще влезе в ролята на любимата на Тед – Тами-Лин.

Ще видим още Морган Фрийман, чието появяване е колкото неочаквано, толкова и загадъчно.

Част от действието на филма се развива по време на кинофестивала Comic-Con в Сан Диего. Подобно на първата част, "Приятелю, Тед 2" съдържа множество сатирични моменти, които този път са насочени както към комиксови герои като Железният човек и Флаш Гордън, така и към посетителите на Comic-Con.

Кастинг

Режисьор: Сет Макфарлън
В ролите: Марк Уолбърг, Лиъм Нийсън, Аманда Сайфред, Морган Фрийман, Патрик Уорбъртън, Денис Хейсбърт, Майкъл Дорн, Мартин Клебба, Джесика Барт, Бил Смитрович, Сам Джоунс, Стивън Доърти
Сценаристи: Уелзли Уайлд, Сет Макфарлън, Алек Сълкин
Продуценти: Сет Макфарлън, Джейсън Кларк
Музика: Уолтър Мърфи
Оператор: Майкъл Барет
Copyright © 2024 Dir.bg.