Имунитет

Immunity

България | 2014г | 96 минути | | Официален сайт
- 0/10

За филма


„Мъжа” (дебютантът от Холандия Райниер Ярсма) пътува от страна в страна, от едно градче в друго, като гледа да не привлича вниманието към себе си, представяйки се за фотограф. Той е наследил тайнствена книга, в която се намира „Предмета”.

Всички, които научат за нея, изгарят от любопитство и са готови да си платят, за да надникнат вътре и да видят Предмета. Но Мъжът сякаш е имунизиран към неговото въздействие. Той също така не реагира на алкохол и кофеин, а е възможно да е имунизиран и срещу остаряването. Новият му приятел – Журналиста (Георги Златарев), се опитва да разбере чрез въпроси дали всичко това за Мъжа е вярно. Междувременно Мъжа започва да излиза с братовчедката на Журналиста – Жената (Мануела Саркисян), която работи в местното фото. То пък е притежание на Дядото (Васил Михайлов)… Все повече клиенти идват с желание да видят Предмета и нещата постепенно излизат извън контрол.

Кастинг

Режисьор: Реймънд Стиърс
В ролите: Николай Станоев, Васил Михайлов, Георги Златарев, Мануела Саркисян, Райниер Ярсма, Роберт Янакиев, Евелин Костова
Copyright © 2024 Dir.bg.