Зрителна измама 2

Now You See Me 2

САЩ | 2016г | 115 минути | Екшън , Комедия , Трилър | Официален сайт
- 8.3/10

За филма

В разпространение от: 09.06.2016
Премиера в България: 10.06.2016
Производител: Lionsgate, Summit Entertaiment
Разпространител: BS Films / Лента

Четиримата конника се завръщат за пореденото "отнасящо" приключение. Те издигат сценичната илюзия на нова висота и тръгват по света.

Преди три години трупата илюзионисти „Четиримата конници” обираха с магически трикове богати магнати, придобили състоянията си по нечестен начин - и раздаваха плячката си на обикновените хора, като съвременни последователи на Робин Худ. Новото приключение е изпълнено с магия, напрежение и невероятни обрати. Този път, мисията на „Четиримата конници” е да разобличат неетичните практики на технологичния магнат Уолтър Мабри (Даниел Радклиф).

Илюзионистите обаче не предполагат, че Уолтър знае за техните намерения и също им подготвя номер с изчезване, достоен за магьосник. Техническият гений заплашва конниците с това, да прецака техния най-невъзможен досега обир. Нещата са на път да излязат извън контрол, когато се появява и техният стар враг Артър Теслър (Майкъл Кейн), а ФБР отново е по петите им…

Дали този път „Четиримата конници” няма да попаднат в капан и ще им стигне ли магията, за да се спасят? Единственият им шанс е да осъществят една последна безпрецедентна каскада, за да изчистят имената си и да разкрият организатора.

Кастинг

Режисьор: Джон М. Чу
В ролите: Дейв Франко, Лизи Каплан, Уди Харелсън, Хенри Лойд-Хюз, Сана Лейтън, Майкъл Кейн, Марк Ръфало, Морган Фрийман, Джей Чоу, Даниел Радклиф, Джеси Айзенбърг, Дейвид Уоршофски
Сценаристи: Питър Киарели, Ед Соломон
Продуценти: Боби Коен, Алекс Кърцман
Музика: Брайън Тайлър
Оператор: Питър Деминг
Copyright © 2024 Dir.bg.