„Writing’s On The Wall” е основната песен към СПЕКТЪР

08.09.2015 г.
„Writing’s On The Wall” е основната песен към СПЕКТЪРEON Productions, Metro-Goldwyn-Mayer Studios и Sony Pictures Entertainment потвърдиха, че Сам Смит е записал „Writing’s On The Wall” – основната песен към СПЕКТЪР, 24-то приключение на Джеймс Бонд. Песента, издадена от Capitol Records, ще дебютира на 25 септември, когато ще излезе в продажба и за онлайн стрийминг.

Мултиплатиненият артист Сам Смит е и съавтор на песента заедно с друг носител на „Грами” - Джими Нейпс. Това е първата песен от филм за Джеймс Бонд, която е записана от мъж и британски солов изпълнител  от 1965 г. насам.

Дебютният албум на Смит "The Lonely Hour" се изстреля до No.1 във Великобритания и No.2 в САЩ, с общо 5 сингъла на първо място във Великобритания, четири награди „Грами”, три награди БРИТ, шест награди MOBO, награди Q и AMA.

Продуцентите на СПЕКТЪР (Майкъл Дж. Уилсън и Барбара Броколи) коментираха:
„Сам и Джими написаха най-вдъхновяващата песен за СПЕКТЪР и - с невероятното изпълнение на Сам - „Writing’s On The Wall” със сигурност ще се нареди сред най-великите Бонд песни за всички времена.”

Изпълнителят акцентира:
„Това е един от върховите моменти в моята кариера. За мен е чест най-накрая да мога да обявя, че ще изпълня следващата Бонд песен. Много съм развълнуван да бъда част от това ключово британско наследство и да се наредя до някои от най-силните ми музикални вдъхновения. Надявам се всички да харесат песента поне толкова, колкото аз се насладих на нейното създаване.”

Предишните 23 Бонд песни са сред най-запомнящата се филмова музика на всички времена. Последният сингъл „Skyfall” (чуйте я с текст) е в изпълнение на Адел и получи награди „Оскар” и „Златен глобус” за най-добра оригинална песен, награда БРИТ за Британски сингъл на годината и награда „Грами” за най-добра песен за визуална медия.  
Copyright © 2024 Dir.bg.