Теса Томпсън във филма на Алекс Гарланд, „Анихилация”

06.01.2016 г.
Теса Томпсън във филма на Алекс Гарланд, „Анихилация”32-годишната Теса Томпсън, която изгрява на екраните в „Крийд: Сърце на шампион”, води преговори за участие във фантастиката на Алекс Гарланд „Анихилация” („Annihilation”).

Екранизацията на едноименния роман на американския автор Джеф Вандърмиър, публикуван през 2014 г. (първи от трилогия), се разработва от 2013 г. от продуцента Скот Рудин. Година по-късно Гарланд се зае с проекта, а се говори, че Натали Портман и Джина Родригес обмислят участие в две от главните роли.

„Анихилация“ разказва за изолираната от години от света Зона Х, в която природата е заличила и последните следи от човешка цивилизация. Правителствената агенция „Съдърн Рийч“ упорито продължава да изпраща експедиции в зоната. Първата описва непокътнат райски пейзаж, втората завършва с масово самоубийство, третата – в дъжд от куршуми, когато членовете й се избиват взаимно.

Участниците в единайстата експедиция се завръщат като сенки на хората, които са били и след седмици всички умират от рак. „Анихилация“ ще разкаже какво се случва в дванайстата експедиция, водена от героинята на Натали Портман.
Copyright © 2023 Dir.bg.