Никълъс Кейдж ще участва в трилъра „Vengeance: A Love Story”

08.02.2016 г.
Никълъс Кейдж ще участва в трилъра „Vengeance: A Love Story”Никълъс Кейдж ще участва в трилъра на Hannibal Classics и Patriot Pictures „Отмъщение: една любовна история” („Vengeance: A Love Story”). Снимките на филма стартират през март в Атланта, а продуцентите ще търсят дистрибутори на филма по време на фестивала в Берлин.

Джон Манкевич, известен със сценариите си за тв сериалите "Къща от карти", "Менталистът", "Д-р Хуас" и др., е написал сценария на филма. Сюжетът стъпва на романа от 2003 г., непреведен на български, на американската писателка Джойс Каръл Оутс "Rape: A Love Story" („Изнасилване: една любовна история”) и се върти около изнасилването на самотна майка на 30 г. от няколко мъже пред очите на дъщеря й - те решават, че са я убили и я оставят безпомощна в един парк. Неин случаен спасител става полицай, ветеран от войната в залива.

Режисьор на филма е Харолд Бекър ("Семеен сблъсък", "Код "Меркурий"", "Море от любов"), който вече работи с Кейдж чрез Hannibal Classics миналата година по филма за Втората световна война „USS Indianapolis: Men of Courage”, сниман през лятото в Алабама.

Лентата „Vengeance: A Love Story” се разработва от Patriot Pictures още от 2009 г. насам, като в проекта участва Самюъл Джаксън.
Copyright © 2024 Dir.bg.