("Бързи и яростни 8") -..."/> Кино

Шарлийз Терон влиза в "Бързи и яростни 8"

08.04.2016 г.
Шарлийз Терон влиза в Вчера официално бе потвърдено, че Шарлийз Терон влиза във "Fast 8" ("Бързи и яростни 8") - следващото продължение на дългогодишния франчайз "Бързи и яростни". Информацията е на Deadline Hollywood. Подробностите за ролята й са оскъдни, но се предполага, че героинята й ще бъде нов - отрицателен, "злодейски" - образ. От "Universal Pictures" отдавна я ухажват, но актрисата не желаеше да се обвързва с нещо, преди да има завършен проект на сценария.

Дори след като писането на проекта от страна на Крис Морган завърши и Терон бе доволна от крайния резултат, тя продължи да се колебае заради натиска от страна на "Sony" да участва в техния шпионски трилър "Сивият" ("The Grey Man"), разглеждан като възможност за нов голям франчайз и от нея, и от Сони. Според вътрешна информация на "Варайъти", ролята в оригиналния сценарий на "Сивият" първоначално е била мъжка, след което от студиото се заемат да го преработят, но закъсняват - при което Терон остава свободна.

Продукцията на "Fast 8" тръгва това лято при планирана дата за щатска премиера 14 април 2017 г. Своите роли ще повторят Вин Дизел, Дуейн Джонсън, Тайрийз Гибсън, Джейсън Стейтъм, Мишел Родригес и останалите от бандата. Ф. Гари Грей ще режисира, продуценти са Дизел и Нийл Мориц.

Специалистите посочват, че Терон се справя отлично с екшън жанра, а със същия режисьор е работила през 2003 г. в хитовия римейк "Италианската афера".
Copyright © 2024 Dir.bg.