Повече за трейлъра на първия самостоятелен филм от вселената на „Междузвездни войни“

15.08.2016 г.
Повече за трейлъра на първия самостоятелен филм от вселената на „Междузвездни войни“Дарт Вейдър отново ще говори с гласа на Джеймс Ърл Джоунс, а Джими Смитс ще се появи като приемния баща на Лея Органа.

Вижте трейлъра (с български субтитри) - или как да откраднеш плановете за Звездата на Смъртта...

В петък излезе пълен "олимпийски" трейлър на първия самостоятелен филм от вселената на „Междузвездни войни“ – „Rogue One: История от Междузвездни войни”. Освен много нови кадри и динамични екшън сцени, трейлърът повдига завесата към историята на филма и неговите ключови персонажи.

Във време на конфликти и страх, една група необичайни герои се обединяват в мисията да откраднат плановете за Звездата на смъртта – най-мощното оръжие за изтребление на Империята. Това ключово събитие в историята на „Междузвездни войни“ събира обикновени хора, които избират да извършат невероятен подвиг и по този начин стават част от нещо далеч по-голямо от тях самите.

Джин Ерсо (в ролята - Фелисити Джоунс) е буйна, дръзка и гори от желание да влезе в битка срещу Империята. Свикнала да върши всичко сама, тя открива своето призвание в отчаяната мисия на бунтовниците. Капитан Касиан Ендор (Диего Луна) е разузнавач от бунтовническия съюз с богат боен опит, спечелил уважението на бунтовническите войски с хладнокръвието и изобретателността си. Соу Герера (Форест Уитакър) е ветеран от Войните на клонингите и водач на група бунтовници-екстремисти.

Герера се е барикадирал на древния свят Джеда, където оказва продължителен отпор на имперската окупация. Под грубата му външност се крие харизматичен и загрижен лидер. Боди Рук (Риз Ахмед) е изключителен пилот и техник. Практичен, но много неспокоен, Боди трябва да събере куража да се изправи срещу Империята.

Директор Орсън Креник (Бен Менделсон) ръководи високотехнологичните оръжейни разработки на Империята. Креник – жесток, но с блестящ ум – е обсебен от завършването на дълго отлагания проект за построяване на Звездата на смъртта, на който е заложил репутацията си. K-2SO (Алън Тудик) е препрограмиран имперски дроид по сигурността, който сега е лоялен на бунтовниците. Прагматичният дроид е ефективен агент под прикритие. Чирут Имве (Дони Йен) вярва, че всички живи същества са свързани чрез Силата. Макар и сляп, той е изключително способен воин. Макар да не владее Силата, монахът-воин е тренирал тялото си посредством интензивна физическа и психическа подготовка. Бейз Малбус (Цзян Уен) е прагматичен войник, който се откроява с бабаитлък, контрастиращ на духовността и моралния компас на най-добрия му приятел Чирут Имве.

Филмът е в кината в България от 16 декември 2016 г. на 3D, IMAX 3D и 4DX.
Copyright © 2024 Dir.bg.