Том Ханкс размишлява върху актьорството и продуцирането

02. 11. 2016 г.
Том Ханкс размишлява върху актьорството и продуциранетоТом Ханкс не само има два „Оскар“-а за актьорските си изпълнения, но е и продуцент на повече от 50 филма. Сравнявайки двете професии, той потвърди, че когато един актьор достигне до определено новио, той може да си позволи някои неща, сред които:

„Не ти се налага да звъниш на никого, за да му обясняваш какво трябва да прави. Можеш да закъсняваш за снимки и да получаваш сандвичи безплатно.

Често те подстригват без да плащаш. А ако кажеш: „Сега съм уморен, ще отида да си почина и утре ще дойда в 9 вместо в 6.“, всички се съобразяват с теб.“ Що се отнася до продуцента:

„Налага ти се да се обаждаш на хора и да ги врънкаш да правят неща, които не им се иска са правят. Или да им обясняваш, че това, което им се иска да направят, сега няма да стане.“

Но въпреки предимствата на актьорлъка, в продуцентството Ханкс се сдружава с качествени хора, „които знаят как да изчислят бюджета на един филм, знаят как да го осъществят, знаят как да свършат цялата физическа работа по него и как да подкрепят творческия отдел.“
Copyright © 2024 Dir.bg.