Мейзи Уилямс в анимацията "Early Man" заедно с Редмейн и Хидълстън

18.01.2017 г.
Мейзи Уилямс в анимацията 19-годишната британка Мейзи Уилямс, която се прочу с ролята на Аря Старк от сериала "Game of Thrones", се присъедини към озвучаващия актьорски състав на пълнометражната анимация "Early Man". Тя е дело на Aardman Animations, направили хитове като "Овцата Шон: Филмът", "Пиратите! Банда неудачници" и "Уолъс и Громит: Проклятието на заека".

Английският филм отново ще бъде копродукция с френската компания StudioCanal. Режисира носителят на 4 "Оскар"-а и 6 награди на Британската академия Ник Парк.

По-рано продукцията привлече гласовете на звездите Еди Редмейн и Том Хидълстън, който наскоро се сдоби със "Златен глобус" за ролята си в сериала на AMC и BBC "Нощният мениджър".

Младата актриса потвърди новия си ангажимент чрез социалната мрежа Туитър:


Снимките в момента текат в студиото на Aardman в Бристъл. Сюжетът на праисторическата приключенска комедия е за решителния пещерняк Дъг (Редмейн), който обединява племето си в битка срещу могъщата Бронзовата ера - по времето, когато динозаври и мамути обитават Земята. Мейзи Уилямс ще озвучи Гуна - храбра и неукротима приятелка на главния герой.
Copyright © 2024 Dir.bg.