Елън Бърстин с режисьорски дебют

08. 02. 2017 г.
Елън Бърстин с режисьорски дебютЕлън Бърстин дебютира като режисьор и продуцент в черната комедия „Да изкъпеш Фло“ (Bathing Flo).

Продукцията трябва да започне снимки през пролетта в Ню Йорк. Лентата е вдъхновена от истинска история, сценарият е написан от Лорън Лейк и е базиран на сюжет от Дани Брокленхърст и Дани Шърман.

„Да изкъпеш Фло“ разказва за мъж, който няма никакъв късмет. Съдбата го среща с друг човек, който му предлага странната оферта да използва жилището му, без да плаща наем. Той пропуска да спомене "незначителната" подробност, че всъщност ще се наложи да съжителства и да се грижи за възрастната му майка. От тук започват редица трагично-смешни моменти, които сближават по някакъв странен начин съквартирантите. Двамата предстои да научат много житейски уроци от съвместното си съжителство.

84-годишната Елън Бърстин е единствената жена, носител в една и съща година на театралната награда „Тони“ (за пиесата "Догодина по същото време" от Бърнард Слейд) и на „Оскар“ (за "Алис не живее вече тук") - 1975-а. Тогава тя не присъства на церемонията Оскар, като от нейно име наградата е приета от режисьора на филма, Мартин Скорсезе.
Copyright © 2024 Dir.bg.