"Най-студеният град" с ново име

23. 02. 2017 г.
Носителката на "Оскар" Шарлийз Терон става Atomic Blonde. Това е новото заглавие на предстоящия трилър, познат досега под работното си заглавие като "Най-студеният град" (The Coldest City). Режисиран от Дейвид Лийч по адаптирания сценарий на Кърт Джонстад, "Атомната блондинка" е базиран на графичния роман на Oni Press, създаден от писателя Антъни Джонсън и илюстратора Сам Харт.

Дебютът на лентата ще е в рамките на фестивала SXSW, който започва в Остин на 10 март 2017 г.

"Атомната блондинка" е смразяващ екшън-трилър, който разказва за най-смъртоносната мисия на MI6 - убийство чрез бомба с часовников механизъм. Тя тихичко си тиктака, поставена някъде из града, докато предизвиква обриви у предателите.

Перлата в короната на тайните служби е агент Лорейн Броутън, която е не само шпионин, но и чувствена, дива, склонна да разгърне целия си потенциал, за да остане жива, в невъзможната си мисия. Изпратена сама в Берлин, за да достави безценно досие от дестабилизирания град, тя си партнира с агента под прикритие Дейвид Пърсифал (Джеймс Макавой), за да успее в най-смъртоносната игра на шпионите.

Във филма участват още Джон Гудман, Тил Швайгер, Еди Марсан, София Бутела и Тоби Джоунс.
Copyright © 2024 Dir.bg.