Филм за Ламборгини и Ферари

15. 05. 2017 г.
Филм за Ламборгини и ФерариПредстои заснемането на биографичен филм за прочутия автомобилен производител и изкусен винар Феручо Ламборгини. В ролята на италианеца ще се превъплъти Антонио Бандерас. Алек Болдуин ще изпълни ролята на друго знаково име от автомобилизма – Енцо Ферари.

Филмът ще проследи бурната кариера на Ламборгини от създаването на първите трактори, през производството на военни машини по време на Втората световна война, до появата на суперавтомобилите на знаменитата марка. Според слухове, Ламборгини се заема с автомобилопроизводство след жлъчната реплика на Ферари, че е един „обикновен производител на трактори”.

Сценарият е в ръцете на носителя на „Оскар” Робърт Мореско („Сблъсъци”), а на режисьорския стол ще седне номинираният за „Оскар” Майкъл Радфорд („Пощальонът”, „Венецианският търговец”). Работното заглавие на проекта е "Lamborghini - The Legend".

От дълги години Майкъл Ман работи по биографичен филм за Енцо Ферари, но все още няма никакви сведения за скорошни снимки на проекта. През март се говореше, че се е спрял на Хю Джакман и Нуми Рапас за главните роли.
Copyright © 2024 Dir.bg.