Ще се снима продължение на „Счетоводителят

27. 06. 2017 г.
Ще се снима продължение на „Счетоводителят“Warner Bros. пускат в ход продължението на криминалния трилър „Счетоводителят“. Миналата година той бе направен с $44 милиона, но направи $86 у дома в САЩ и общо над $155 млн по света, поради което от Warner Bros. са се захванали да продължат екшън драмата с Бен Афлек. Сченаристът Бил Дъбюк и режисьорът Гавин О’Конър вече са въвлечени в преговори със студиото, съобщава Холивуд Рипортър. Продуцентите Линет Хауъл и Марк Уилямс вероятно също ще се качат на борда на втори филм за аутиста, работещ като счетоводител на престъпна организация.

Историята разказва за счетоводителя Кристиан Улф, от когото наистина трябва да се страхуваме. Неговият математически талант, заедно с маниакалния педантизъм не оставят шанс на тези, които решават да се конкурират с него относно финансови въпроси. За криминалния свят това е убиец –професионалист, който никога не се проваля. Двойният живот на човека, изчислен до последния детайл, е просто една огромна математическа таблица, където трябва да се следват правила. Но дори и в такива идеални условия, има място за случайни грешки.

Дата за премиерата на продължението на „Счетоводителят“ все още не е съобщена.

Афлек отдавна работи с Уорнър, които направиха "Арго" (2012), донесъл му Оскар. Компанията разпространи и неговия филм "Те живеят в нощта" (2016), макар че тази криминална драма нямаше същия успех в бокс офиса. През ноември ще видим актьора и в супергеройския "Лигата на справедливостта", който в момента е в процес на презаснемане на някои сцени под режисурата на Джос Уедън, след като той пое поста от Зак Снайдър. Афлек ще играе и в режисирания от Мат Рийвс самостоятелен филм за "Батман".
Copyright © 2024 Dir.bg.