Дрю Баримор и смяната на костюми

Дрю Баримор и смяната на костюмиДрю Баримор сподели, че се чувствала много заета докато се снимала в продължението на екшън комедията “Ангелите на Чарли”, защото й се налагало постоянно да се преоблича. 27-годишната актриса, която отново се събра с Камерън Диас и Люси Лиу на снимачната площадка на “Charlie's Angels: Full Throttle”, признава, че постоянната смяна на костюми и нанасянето на съответния грим към тях, били незабравимо преживяване.
Тя споделя: “Когато гледате филма ще видите колко много костюми сменям наистина. Един ден трябваше да бъда в екип на мотоциклетист, следващият ден пък снимахме сцена, в която излизам от древногръцка статуя. След това пък веднага ни облякоха в разкошни вечерни дрехи. После пък бяхме облечени в подходящи за конни състезания дрехи.”
Постоянната смяна на костюмите изглежда е повлияла по някакъв начин на вкуса към дрехи на Баримор. В най-новия си филм “Confessions Of A Dangerous Mind”, който е и режисьорски дебют на Джордж Клуни (“Бандата на Оушън”), тя играе ролята на приятелката на популярния през седемдесетте години телевизионен водещ в САЩ водещ Чък Барис. Тя споделя, че ако в живота й се наложи да участва в неговото шоу, е сигурна каква дреха ще си облече. Тя обяснява нещата така: “Бих се облякла като цвете и бих изсипала вода над себе си. Ще съм облечена в зелен костюм с дълъг панталон и ще си сложа голяма кожена шапка, за да изглеждам като маргаритка.”
През тази година Дрю ще се снима в още един филм, романтичния “So Love Returns” по романа на Робърт Нейтън. Дрю, която е заделла главната роля за себе си, смята и да продуцира филма, но все още не е поканила актьор за мъжката главна роля.
След това отскоро разведената актриса ще се снима в “A Confederacy of Dunces” на режиьора Дейвид Гордън Грийн по сценарий на Стивън Содърбърг.

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.