Ванкувър блокиран - снимат "Дедпул 2"

12.08.2017 г.
Ванкувър блокиран - снимат Жителите на третия по големина канадски град - Ванкувър (2 милиона души с предградията) - се оплакват от снимките на "Дедпул 2", които обаче носят на общината работни места и пари. Освен възторжените фенове на филма, намират се и недоволни предприемачи.

Затварянето на улиците в центъра на града носи доста неприятности за местния бизнес. Собственик на ресторант споделя пред телевизионния канал "Global News": "Знаем, че Дедпул носи много пари на Ванкувър. Но малкият бизнес разчита на ежедневен приход, който пада". Жителка на града пък твърди: "Не мога да пресека булеварда, за да пия чаша кафе - не пускат!".

По време на снимките на първата част, която излезе на екран през февруари 2016 г., центърът на същия град бе блокиран в продължение на 2 седмици, но общо за 58 дни снимки продукцията остави за Ванкувър 40 милиона долара, от които 19 милиона - за заплатите на 2 000 души.

Наскоро Райън Рейнолдс си направи снимка с местни полицаи и си спомни в социалната мрежа, че баща му и брат му са полицаи.

Снимките се ръководят от режисьора на "Атомна блондинка" Дейвид Лийч. Филмът излиза в България на 1 юни 2018 г.

Ето и какво виждат жителите под прозорците си:
Copyright © 2024 Dir.bg.