Снимките на “Доктор Дулитъл“ започват скоро

06. 10. 2017г.
Снимките на “Доктор Дулитъл“ започват скороСнимачния процес по филма „Пътешествието на доктор Дулитъл“ (The Voyage of Doctor Dolittle), трябва да започне през февруари 2018 г. Главната роля ще бъде изиграна от Робърт Дауни мл.

В центъра на сюжета по екранизацията на серията детски книги от Хю Лофтинг се намира знаменитата история за приключенията на уникалния лекар – ветеринар, притежаващ способността да говори с животните.  

Режисьор на филма ще бъде Стивън Гейгън ("Gold", "Сириана"), който ще пренапише и сценария, създаден като сюжет от Том Шепърд и като герои от Хю Лофтинг.

Световната премиера на „Пътешествието на доктор Дулитъл“ е насрочена от Universal Pictures за 12 април 2019 г.; на същата дата е и премиерата в България. Продуцира съпругата на Дауни - Сюзан и тяхната фирма "Team Downey", която до октомври миналата година бе част от Warner Bros. Сред продуцентите е още Джо Рот ог "Revolution Studios", който дълги години преди 2000 г. бе председател на 20th Century Fox, след това и на Walt Disney Studios.
Copyright © 2024 Dir.bg.