Чарли Шийн с обвинение в сексуален тормоз

11. 12. 2017 г.
Чарли Шийн с обвинение в сексуален тормозЛовът на секс хищници в Холивуд продължава с пълна сила. Сред най-новите му жертви е Чарли Шийн. Според National Enquirer той е изнасилил актьора Кори Хайм, когато последният е бил 13-годишен. Разбира се, публикацията изкара от равновесие Шийн, който моментално заведе дело за клевета.

Изданието цитира бившия актьор Доминик Браскиа, на когото починалият преди седем години Хайм бил разказал за ужасното преживяване. То се случило през 1986 г. по време на снимките на общия им филм „Лукас“. За адвокатите на звездата от „Двама мъже и половина“ обаче в това няма и капка истина. Те твърдят, че Дилън Хауърд, главният редактор на Enquirer, е публикувал историята, за да си отмъсти на Шийн, който отказал да сподели първо с него новината за своя ХИВ-статус.

Издателите на таблоида обаче не са никак притеснени и са готови за зрелищна битка. Те твърдят, че разполагат с доказателства, които нямат търпение да изложат в съда. Освен това твърдят, че имат „десетки други източници“, които могат да потвърдят изнасилването.
Copyright © 2024 Dir.bg.