Мери Елизабет Уинстед в "Gemini Man" с Уил Смит

17.01.2018 г.
Мери Елизабет Уинстед в Мери Елизабет Уинстед - американската актриса, която стана известна с участието си в "Кловърфийлд 10" на Трактенбърг по-миналата година и от третия сезон на сериала "Фарго" миналата година, е "сграбчила" (според квалификацията на "The Hollywood Reporter") главната женска роля в "Gemini Man" ("Близнакът"). "Близнакът" е фантастичен екшън трилър, планиран за пускане през октомври 2019 г., режисиран от тайванския режисьор Анг Лий (два Оскара и две номинации) и с участието на Уил Смит (две номинации за Оскар) в главната мъжка роля.

Зад проекта са Skydance и Paramount, а снимките са планирани за идния месец.

Смит играе две противоположни роли: едната - на остаряващия наемен убиец Хенри, мъчещ се да се пенсионира от бизнеса, другата - на неговия противник, 25 години по-млад клонинг на върха на силите си, комуто е възложено да убие Хенри.

Уинстед се е наложила за ролята над канадската актриса Татяна Маслани и ще се превъплъти в служител на компанията, за която работи Хенри. Нейната задача е само да го надзирава, но тя в скоро време започва и да го подпомага.

Наскоро стана известно, че и Клайв Оуен се мъчи да получи роля във филма - ролята на един от отрицателните герои, ръководител на програмата за клониране.

Продуцент е Джери Брукхаймър заедно с Дейвид Елисън и Дейна Голдбърг от "Skydance". Дон Мърфи е изпълнителен продуцент.
Copyright © 2024 Dir.bg.