Емили Ратайковски се омъжи

25.02.2018 г.
Емили Ратайковски се омъжиАтрактивната 26-годишна американска актриса и модел Емили Ратайковски изненадващо сключи брак този петък, 23 февруари, след няколкоседмично познанство със свой приятел. Нейният избраник е Себасчън Беър-Макклард (Sebastian Bear-McClard), известен като продуцент на номинирания за "Златна палма" в Кан миналата година трилър "Good Time" на братя Сафди (със сирийско-руските евреи той е съдружник в продуцентската къща "Elara Pictures") и като син на режисьорката и издател на списание Лайза Беър.

Ратайковски и Беър са подписали в гражданското отделение на нюйоркския съд в присъствието на приятели, а красавицата побърза да се похвали в Инстаграм.

Себасчън Беър:

Новата двойка е забелязана за първи път заедно от папараците в "Деня на влюбените" преди десетина дни. Досегашното дълговременно гадже на Ратайковски, музикалният продуцент Джеф Магрид, е шокиран от събитието - двамата се разделиха едва преди два-три месеца. "Знаех, че Емили се среща със Себасчън, но такова развитие е като гръм от ясно небе", цитиран е той от негови приятели. Не е изключено сватбата да има за цел да го нарани, смятат те.

Най-известното актьорско участие на Ратайковски досега е в "Не казвай сбогом" на Дейвид Финчър, за което тя се сдоби с номинация за наградата "Gold Derby" за актьорски ансамбъл. Във филмографията й има общо 16 кредита, в това число късометражни филми и тв сериали. Ратайковски игра себе си в комедията на Warner Bros. и HBO "Антураж", във второстепенна роля я видяхме да партнира на Зак Ефрон и в романтичната драма "Светът е наш" (2015). Предстои да излязат филмите с нейно участие "I Feel Pretty" (комедия) и трилърът "Welcome Home", в който играе главната женска роля, в момента вървят снимките на нискобюджетния криминален "Lying and Stealing" - отново с главна роля.
Copyright © 2024 Dir.bg.