Мили Боби Браун сред най-високоплатените актриси в САЩ

02. 04. 2018 г.-
Мили Боби Браун сред най-високоплатените актриси в САЩМакар и само на 14 години, тя ще се нареди сред най-високоплатените актриси. Родената в Испания с родители-англичани и живееща в Орландо, Флорида през последните седем години Мили Боби Браун е сред звездите в хитовия интернет сериал „Stranger Things“, чиято популярност стремглаво нараства. Същото ще се случи и с хонорара на младата актриса.

Браун, която играе тийнейджърка с психокинетични способности, трябваше да получава по 25 000 долара за всеки заснет епизод от сезон 3 на поредицата на Netflix. Поне така гласи договорът й. Така, тя щеше да получава с по 1 000 долара повече от сумата за сезон 2. Възползвайки се от невероятния рейтинг на сериала, невръстните изпълнители в него започнали преговори за увеличаване на хонорарите им. В резултат на тези преговори, всеки от тях ще получава по 250 000 на епизод от третия сезон. Но не и Браун.

Според появила се наскоро информация, младата звезда ще получава по 350 000 долара на епизод. Така тя ще се изравни с хонорарите на доста по-опитните и популярни възрастни актьори като Уинона Райдър и Дейвид Харбър.

За деветте обявени епизода от третия сезон, Браун ще получи 3,15 милиона долара – драстично повече от договорените в началото 225 000 долара.

Предстои да видим високоплатената звезда в „Godzilla: King of the Monsters” заедно със Сали Хокинс и Вера Фармига, чиято премиера, вкл. в България, ще е на 22 март 2019 г.  
Copyright © 2024 Dir.bg.