съобщихме през март, Ма..."/> Кино

Майкъл Бей избра Райън Рейнолдс за новия си филм

23. 05. 2018 г.
Майкъл Бей избра Райън Рейнолдс за новия си филмКакто съобщихме през март, Майкъл Бей пое щафетата от Стивън Спилбърг за режисура на фантастиката „Robopocalypse“. Но освен това създателят на „Трансформърс“ се готви да снима и обвития в пълна мистерия екшън „Six Underground“. Явно роботите ще почакат, защото това ще бъде следвашия му филм, който вече се сдоби и с истинска звезда в лицето на Райън Рейнолдс.

В момента на гребена на вълната покрай успешния старт на „Дедпул 2“, Рейнолдс ще участва в новия филм, защото негови сценаристи са Рет Рийс и Пол Уърник. Именно заедно с тях той работи по сценария на продължението на хита за цапнатия в устата супергерой. Подробности за сюжета все още се пазят в строга тайна, единствено е ясно, че това ще е зареден с много тестостерон екшън за изпълнението на една невъзможна мисия.

Това ще бъде може би най-скъпият филм на Netflix досега. Бюджетът му е планиран на този етап на 150 милиона долара, което е точно по вкуса на режисьор като Бей. Той се кани да започне снимки съвсем скоро, а премиерата е планирана за 2019 г. Очакванията са големи и надеждите на екипа са шеметният екшън да постави началото на нова поредица.
Copyright © 2024 Dir.bg.