Zombieland 2 през октомври 2019

15.07.2018 г.
Zombieland 2 през октомври 2019Sony Pictures дадоха зелена светлина на продължение на хорър комедията от 2009 г. "Zombieland". Снимките започват през януари, а излизането на екран е планирано за октомври 2019 г.

В каста се завръщат главните действащи лица от оригиналния филм - Уди Харелсън, Джеси Айзенбърг, Ема Стоун и Абигейл Брезлин. Президентът на "Columbia Pictures" Станфорд Панич излезе с възторжено изявление по случая, в което отбеляза и завръщането на режисьора Рубен Флайшър ("Венъм"). Според Панич, четирите звезди са влюбени в персонажите си и са желали продължението не по-малко от феновете.

Сценарият отново е дело на Рет Рийс и Пол Уърник (двата филма "Дедпул"), дори продуцентът е същият - Гавин Полоун. Първата лента в жанр "пътен филм" (road movie) разказа за четирима непознати, съюзили се в постапокалиптичната обстановка на зомби нашествие. Продължението отново ще се фокусира върху приключенията на бурното временно семейство, което този път ще пътува от Белия дом към централните щати и ще се изправи срещу еволюирали зомбита, ще се срещне с нови оцелели и пак ще сблъска твърдите си характери.

На зрителите вероятно ще липсва Бил Мъри, който направи блестящо камео включване в първия филм. Той е ангажиран със снимките на друг зомби проект - този на Джим Джармъш ("The Dead Don't Die" на Focus Features). Скоро ще видим Стоун във "Фаворитката", а абонатите на интернет платформата "Нетфликс" - и в сериала "Maniac" през есента. Харелсън е на български екран още на 5 октомври тази година в хорър фантастиката "Венъм", а по-нататък ще очакваме участието му във военния проект на Роланд Емерих "Мидуей".
Copyright © 2024 Dir.bg.