Нов дублиран трейлър на "Гринч"

16.07.2018 г.
Нов дублиран трейлър на Сещате ли се за по-симпатичен сърдитко от Гринч? Този декември един от най-чаровните грубияни се завръща на голям екран, за да сподели раздразнението си от Коледа - но този път той ще предприеме много по-крайни мерки! В новия трейлър на обичаната класика на Доктор Сюс, зрителите ще видят началото на един пъклен план за развалянето на Коледа, в основата на който стои отегченият зелен герой, верният му другар Макс и новото попълнение в ексцентричната компания – особено незаинтересованият елен Фред.

Вижте трейлъра (2:13 мин., дублаж).

С наближаването на празниците, настроението на Гринч стaва все по-мрачно. Домът му, пълен с изобретения и съоръжения, задоволяващи всекидневните му нужди, все пак не е достатъчно изолиран, за да не обръща внимание на Коледа...
Новото видео разкрива още от начинанията, в които ще се впусне Гринч и резултатите, които ще постигне в тази мисия, погълнала цялото му внимание.

В анимационната екранизация зрителите ще видят не само една интригуваща история с изключително индивидуален почерк, но ще се насладят на неподражаем хумор и неочаквани препятствия за всички герои.
Но, както често се случва, зеленият сърдитко ще срещне свой достоен противник - в лицето на преизпълнената с коледно настроение Синди-Лу Кой.

Кой ще надделее в тази битка и ще имаме ли Коледа тази година? Ще трябва да почакаме до декември и да се ослушваме за коледни звънчета (може би…).

Гринч ще иска да саботира и Вашата Коледа - от 7 декември по българските кина.
Copyright © 2024 Dir.bg.