Нови песни за игралната версия на „Аладин

16. 08. 2018 г.
Нови песни за игралната версия на „Аладин“Алън Менкен, Хауърд Ашман и Тим Райс сътвориха невероятни песни за анимационната класика „Аладин“ от 1992 г., сред които „One Jump Ahead“, „Friend Like Me“, „Prince Ali“ и отличената с „Оскар“ балада „A Whole New World“. Игралната версия на Гай Ричи, естествено ще включва част от тях, но в нея ще има и съвсем нови песни. Те са дело на Менкен, както и на популярното дуо Бендж Пасек и Джъстин Пол, носители на „Оскар“ за „La La Land“ и пожънали огромен успех и със саундтрака на „Най-великият шоумен“.

В новия филм ще има самостоятелна песен на Джасмин, дело на Менкен, невероятен дует между Аладин и Джасмин, както и нова версия на песента „Arabian Nights“. Самият Пол признава, че актрисата Наоми Скот, която играе Жасмин, се е справила блестящо и като певица. Надяваме се, че новият дует ще е на нивото на класиката „A Whole New World“, която си остава емблематична за анимационния „Аладин“.

В игралната му версия ще видим Мена Масуд (Аладин), Наоми Скот (Жасмин), Уил Смит (Джин), Марван Кензари (Джафар), Навид Негабан (султана), Насим Педрад (слугинята на Жасмин), Били Магнюсън (кандидат за ръката на принцесата) и Нуман Аджар (дясната ръка на Джафар).

Премиерата очакваме и в България на 24 май 2019 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.