Ед Шийрън играе себе си в бъдещ хит

31-08-2018
Ед Шийрън играе себе си в бъдещ хитДани Бойл може и да се отказа да режисира новия епос за Джеймс Бонд, но в момента е доста натоварен с постпродукцията на новия си филм, който бе заснет преди няколко месеца по сценарий на Ричард Къртис. За филма знаем единствено, че ще е музикална комедия, но в него участва и истинска музикална звезда.

Ед Шийрън ще играе себе си в бъдещия хит. Популярният изпълнител потвърди и че всичко във филма се върти около музиката на великите Бийтълс. Химеш Пател играе главната роля – на музикант, който е единственият човек на планетата, помнещ хитовете на четворката от Ливърпул. Пътищата му се пресичат с тези на Шийрън.

„Аз съм негов откривател и го взимам с мен на турне. Той обаче се превръща в по-голяма звезда и от мен“, разказва британският композитор и музикант. „Снимахме филма по време на мое истинско турне. Бяха доста натоварени два месеца, защото по четири дни в седмицата бях зает с концертите си, а в останалите три снимахме филма. Аз играех себе си, така че се справих доста добре. Нищо е можеше да ме затрудни“.

Това не е първата роля на изпълнителя на „Shape of You“. Той игра себе си и в „Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта“, имаше и малки роли в сериалите „Игра на тронове“ и „Семейство Симпсън“, но това ще е първата му по-сериозна изява пред камера.

Филмът на Бойл, чието заглавие може би ще бъде „All You Need Is Love“, се очаква по кината във Великобритания през септември 2019 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.