Кира Седжуик готова за режисьорски дебют

14. 09. 2018 г.
Кира Седжуик готова за режисьорски дебютВсъщност тя дебютира като режисьор на телевизионния филм „Story of a Girl“, който й донесе номинация от Режисьорската гилдия на Америка. Сега обаче Кира Седжуик е готова за своя режисьорски дебют в голямото кино с драмата „The Way Between“. Неин сценарист е Дженифър Лий, една от създателките на анимационния феномен „Замръзналото кралство“, която вече е криейтив директор на анимационното студио на „Дисни“.

В сценария на Лий отново е налице приказният елемент. Тя го описва като любовна драма със свръхестествени елементи. След като изгубва приятелката си Франи в автомобилна катастрофа, Сам успява да открие начин да влезе в контакт с нея, напук на всички принципи на реалността. Неговото нежелание да я пусне да си отиде обаче скоро разбива тотално живота му.

Лий е сред продуцентите на филма заедно с Тъкър Тули (съпродуцирал „Сем. Милър“, изпълнителен продуцент на „Коза Ностра“). Самата Седжуик пък е много впечатлена от нейния сценарий. „От момента, в който прочетох „The Way Between“, бях завладяна от тази невероятно романтична и универсална история за любов, саможертва, съпричастност и за това как да намериш своя път“, споделя актрисата.

В момента тя се подготвя за снимки и подбира актьорския си състав. Все още не е ясно дали все пак звездата от сериала „Разобличаване“ няма да запази роля и за себе си.
Copyright © 2024 Dir.bg.