Андрес Мушети ще прави "Атаката на титаните" за Warner

30.10.2018 г.
Андрес Мушети ще прави След рекордния бокс-офис на "То" миналата година, Андрес Мушети е намерил следващия си проект, съобщава Варайъти. Той ще режисира за Warner Bros. пълнометражен филм "Attack on Titans", след като студиото сключи сделка с японската издателска къща Kodansha.

"Атаката на титаните" е манга поредица, написана и илюстрирана от Хаджиме Исаяма, от която са продадени 79 милиона печатни копия от старта й през 2009 г. Действието се развива в свят, в който хората живеят в градове, защитени от огромни стени срещу гигантски хуманоиди, наричани "титани".

Продуценти на филма са Дейвид Хейман ("Хари Потър", "Фантастични животни"), японският актьор и продуцент Маси Ока (бъдещата екшън фантастика "Mega Man") и сестрата на Мушети - Барбара.

На заглавието се обръща внимание за горям екран не за първи път - през 2015 година излезе японска версия в две части, която направи 46 милиона долара от билети.

В момента аржентинският режисьор с италианско потекло снима в Канада "ТО: Част 2", който излиза на екран през септември 2019 г. Днес е и планираната дата за край на снимките, започнали през юни.
Copyright © 2024 Dir.bg.