Мъже в черно: Глобална заплаха“ с първи трейлър

21.12.2018 г.
„Мъже в черно: Глобална заплаха“ с първи трейлърСлед отделни снимки от дългоочакваното ново начало на „Мъже в черно“, „Сони“ най-после представиха първия официален трейлър към продукцията.

Трябва да признаем, че той е много забавен и явно новият филм ще е издържан в същия стил и тон като първия филм на Бари Соненфелд от 1997 г.

Виждаме Теса Томпсън, която се присъединява към популярната агенция, бореща се с боклука във вселената. Тя става агент М и заедно с Крис Хемсуърт в ролята на агент Х поемат на мисия да спасят света. Агент Х изглежда обожава работата си и го бива в боравенето с различни оръжия.

Вижте трейлъра (01:50 мин. с български субтитри)

Според официалния синопсис този път Мъжете в черно са изправени срещу най-голямата заплаха досега: къртица в тяхната собствена организация. Все още не знаем дали това е Ребека Фъргюсън, която ще играе главния злодей в новия филм. Поне виждаме част от битките с нейно участие.

Мъже в черно: Глобална заплаха“ ("Men in Black International") е заглавието на новия филм, акцентиращ върху това, че този път агентите ще се вихрят не само в Америка. Вече може да видите и първия плакат на бъдещия хит, чийто режисьор е Ф. Гари Грей („Бързи и яростни 8“). Очакваме премиерата в България на 21 юни 2019 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.