Новата Пепеляшка е...

10.04.2019 г.
Новата Пепеляшка е...Една от най-коментираните певици за последните години ще осъществи своя кино дебют с нова версия на приказката за Пепеляшка. Камила Кабейо ще участва във филма, идеята за която е на Джеймс Кордън, който ще е и продуцент на проекта, заедно с Лио Пърлман и тяхната компания Fulwell73 shingle.

Кей Канън, която дебютира като режисьор с щурата комедия „Секс на куково лято“, подготвя сценария и ще режисира бъдещия хит на „Sony“. За момента не знаем никакви подробности за сюжета, но това явно ще е модерна версия на класическата история за бедното сираче, измъчвано от жестоката си мащеха.

Звездата на Кабейо изгря като част от групата Fifth Harmony. През миналата години тя постави начало на своя соло кариера, която бе увенчана с хита „Havana“. Песента оглави класациите в много страни и се превърна в най-стриймваната песен на жена соло изпълнител в Spotify.

Освен че ще участва в главната роля във филма, Кабейо ще има принос и за песните в него. Очакваме скоро да научим кой актьор ще играе ролята на нейния принц.

Историята за Пепеляшка е една от най-филмирани в киното. Една от последите успешни версии ни поднесе Кенет Брана през 2015 г. с Лили Джеймс в главната роля.
Copyright © 2024 Dir.bg.