Крис Пайн е командос

16.05.2019 г.
Крис Пайн е командосЗвездата от „Стар Трек“ ще играе командос, предаден от хората, на които е имал пълно доверие. Крис Пайн ще е звездата в екшъна „Violence of Action“, чиито снимки предстоят през есента.

Режисьор ще е шведът Тарик Салех („Убийство в Кайро“), а сценарист е американецът Джей Пи Дейвис. STXinternational ще разпространяват бъдещия хит и ще го представят пред разпространители на фестивала в Кан.

Пайн ще играе морски пехотинец, принудително отстранен от служба. Той се присъединява към алтернативна военна организация, за да издържа семейството си с нещо, в което наистина го бива.

Заедно със своя екип от командоси, той пристига в Полша, където трябва да разследват мистериозна заплаха. Оказва се обаче, че нещата не стоят така и героят остава сам в Източна Европа, по петите му са свирепи убийци и той ще се опита да оцелее и да се завърне в Америка, където да разкрие предателите.


Сред последните екранни участия на Пайн е това в сериала на TNT „Аз съм нощта“. Той ще се завърне в дългоочакваното продължение на „Жената чудо“, чиято премиера ще е през юни 2020 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.