Пол Ръд в „Лoвци на духове 2020“

28.06.2019 г.
Пол Ръд в „Лoвци на духове 2020“Джейсън Райтман продължава да подбира още звезди за своето ново начало на поредицата „Ловци на духове“. Пол Ръд ще се присъедини към обявените до момента Кари Куун, Фин Улфхард и Маккена Грейс, които ще са основните действащи лица в бъдещия хит, чието официално заглавие (според сайта movieweb.com) вече е „Лoвци на духове 2020“ ("Ghostbusters 2020").

Освен тях, новият филм ще събере отново на екрана звездите от култовия оригинал от 1984 г. Бил Мъри, Дан Акройд, Сигорни Уивър, Ърни Хъдсън и Ан Потс. За момента не знаем подробности за сюжета, но той ще се фокусира върху самотна майка (Куун) и нейните деца (Улфхард и Грейс). Според изтекла информация Ръд ще играе учител в тяхното училище.

Самият Райтман е особено щастлив от включването на звездата от „Ант-Мен“. „Нямам търпение да работя с Пол Ръд още от премиерата на късометражния ми филм „Wet Hot American Summer“ на фестивала Сънданс. Много съм развълнуван от това, че той ще участва в тази нова глава от вселената на оригиналните „Ловци на духове“, сподели режисьорът, който е син на създателя на оригиналния филм Айвън Райтман.

50-годишният Пол Ръд публикува шеговито видео, в което потвърждава участието си в новия филм. Той споделя, че няма търпение да се присъедини към актьорския състав. Variety допълва, че се очаква Сигорни Уивър да се завърне в ролята си на Дейна Барет, но не е ясно как сценарият ще се върже с Лoвци на духове (1984). Продуцент на продължението е Айвън Райтман.

Очаква се снимките да започнат това лято с оператор Ерик Стийлбърг. Но явно Ръд ще се присъедини по-късно към екипа, защото казва, че очаква снимките през есента. Така или иначе до премиерата има още много време, тя е обявена за 10 юли 2020 г. (включително в България).




Copyright © 2024 Dir.bg.