Sony представиха дългоочаквания първи трейлър на „Зомбиленд: Втори удар

26.07.2019 г.
Sony представиха дългоочаквания първи трейлър на „Зомбиленд: Втори удар“Зомбиленд: Втори удар“ ще ни срещне отново с познатите любимци от оригинала Талахаси, Кълъмбъс, Уичита и Литъл Рок. В ролите се завръщат Уди Харелсън, Джеси Айзенбърг, Ема Стоун и Абигейл Брезлин.

На режисьорския стол отново е Рубен Флайшър, радващ се още на успеха на „Венъм“, счупил всички рекорди миналия октомври. Дуото Пол Уърник и Рет Рийс, работили по сценария на първия филм, както и по двете части на „Дедпул“, отново са сценаристи, заедно с Дейв Калахам.

В трейлъра виждаме  четиримата герои, които се сблъскват с нови еволюирали през последното десетилетие зомбита. Те вече са по-силни, по-бързи и по-трудни за убиване. Все пак нашите любимци ще се разправят с тях в познатия ни стил, като приключенията им ги отвеждат чак до Белия дом. Междувременно щурата четворка ще срещне няколко оцелели от заразата хора, сред които са героите на Росарио Доусън, Зоуи Дойч, Люк Уилсън и Томас Мидълдич.

Упорито се говори, че Бил Мъри и Дан Акройд също ще участват в продължението, но за момента нямаме официална информация за това. Очакваме с нетърпение премиерата на продължението на хорър комедията от 2009 г., която не се превърна в голям хит (приходите й са малко над 100 милиона долара), но пък моментално бе обявена за култова класика.

Оператор на новия филм е южнокореецът Чън-хун Чън (Chung-hoon Chung), известен с холивудски хитове като "Изгубена невинност" (2013), "Аз, Ърл и умиращото момиче" (2015) и "То" (2017), спрения заради Уайнстийн "Война за светлина", независимия "Хотел Артемида" и др.

Зомбиленд: Втори удар“ излиза по кината у нас на 25 октомври.
Copyright © 2024 Dir.bg.